Home » Бюджетні недорогі телефони купити дешевий телефон найкраща ціна в Києві і Україні Фокстрот

Бюджетні недорогі телефони купити дешевий телефон найкраща ціна в Києві і Україні Фокстрот

  • by

Продуктивність цих пристроїв дозволяє ефективно використовувати їх у роботі та для навчання. Деякі з представлених новинок вже стали справжніми хітами, які приваблюють величезну кількість гравців. Про три найцікавіші геймерські смартфони розповімо докладніше.

бюджетний смартфон для ігор

Співвідношення сторін Super AMOLED-дисплея становить 19,5 на 9. Чіп доповнений хорошим обсягом оперативної пам’яті розміром 6 гігабайт. Продуктивності достатньо для вирішення будь-яких завдань.

Lenovo Legion Pro: мобільні ігри у важковаговій категорії

В цілому, він є чудовим варіантом для мобільного геймінгу. Правда в “найважчих” іграх нагрівання чіпсету дуже відчутне, і для комфорту краще використовувати товстий чохол. Об’єм батареї не такий грандіозний, як хотілося б, зважаючи на потужні процесор та дисплей.

В Японії дельфіни покусали людей: вчені пояснили чому

Цікавим є візуальне оформлення корпусу в так званому “валізовому” дизайні. Тильна панель створена з приємного на дотик шкірозамінника, має характерну ребристу поверхню. Загалом, задумка досить вдала, смартфон ергономічний та зручний. Та пропонує гідну ігрову продуктивність, швидкий дисплей, вібровідгук, камеру з високою роздільною здатністю.

Оперативна пам’ять – достатній її об’єм дасть змогу повністю прогрузитися текстурам. Оперативки для ігрового https://kurbet.info/ смартфона бажано від 1 Гб і більше. Процесор – несе відповідальність за швидкість обробки даних.