Home » Куди поїхати зі Львова на вихідні: 8 ідей

Куди поїхати зі Львова на вихідні: 8 ідей

  • by

Якщо вам зручніше добиратися машиною, то розпочніть свою поїздку зі Львова, вибравши трасу Е50/Е471/М06. Дубина, а потім звернути ліворуч – дорога вестиме вже безпосередньо до водоспаду. «Бухта Вікінгів» розташована недалеко від Львова. Все тому, що кожен завжди обов’язково знаходить розвагу собі hotelukraina.com.ua до душі – незалежно від часу перебування чи пори року. Туди можна приїхати як на кілька годин, так і на вихідні чи відпустку. Насолодитися красою природи восени також можна і на території ведмежого притулку “Домажир” неподалік Львова у селі Домажир. Окрім того, там також можна побачити ведмедів.

куди поїхати біля львова

Для ознайомлення з Добромильським замком вам достатньо одного дня. Але якщо ви забажаєте оглянути інші цікавинки – до ваших послуг місцеві готелі і приватні садиби. Українські Карпати є привабливим місцем, куди часто приїжджають зі Львова на відпочинок.

Стільське городище – залишки давнього міста

Дослідники вважають нижню велику печеру жилою кімнатою, до якої примикала комора, а верхню печеру — монастирською церквою. Трохи вище водоспаду Кам’янка є галявина, на якій можна розбити наметове містечко та пограти у футбол. Тому це місце зручне для відпочинку з дітьми. Також тут вам запропонують покататись на конях. Фортеця Тустань — унікальна пам’ятка історії, археології, архітектури та природи, яка майже не має аналогів у Європі.

Печерний монастир – комплекс біля села Розгірче

Дуже багато грибів є у Славському, Східниці, Лихоборі та Дубині – якраз біля гори Пікуй. Її можна знайти у Перемишлянському районі – це оборонний монастир, який чомусь мало відомий на теренах України. Припускають, що храм створений у XV сторіччі, хоча у цій місцевості раніше були навіть старші будівлі. Там можна побачити гарні розписи, які старанно відновили майстри. Першочергово їх виконували іконописці минулого століття. Ця споруда – це єдина лавра, яка розташована у Львівській області.

За умови повного або часткового використання iнформацiї гіперпосилання на tvoemisto.tv є обов’язковим. Відповідальність за достовірність фактів, цитат, власних імен та інших відомостей несуть автори публікацій, а рекламної інформації — рекламодавці. Думка редакцiї може не збiгатися з думкою авторiв. Доїхати до замку зі Львова автівкою можна орієнтовно за дві години. Цікаво те, що Добромильський замок є найвищим (560 м над рівнем моря) та найвіддаленішим від Львова замком Львівщини. У Львівській області безпечними для кування і відпочинку визнали 18 пляжів на 13 водоймах.

Бандерівські скелі, де діяла криївка УПА

Марка, який був побудований в 1688—1693 роках архітектором Войцехом Лєнартовічем. Підгорецький замок — добре збережений ренесансний палац, оточений оборонними спорудами. Розташований на сході Львівської області в с. Підгорецький замок є одним з кращих в Україні, але він набагато менш відомий, ніж інші замки. Зі сходу, півдня і заходу замок оточує лінія оборонних укріплень, оточена глибоким ровом і земляними валами.