Home » Презентація до уроку з літературного читання у 2 класі на тему Гумористичний твір Ігор Січовик Хитра Киця

Презентація до уроку з літературного читання у 2 класі на тему Гумористичний твір Ігор Січовик Хитра Киця

Розкрити переваги доброти над злом. Сприяти усвідомленню того, що добро слід починати із себе. Викликати бажання в дітей іти дорогою добра. Пробудити в учнів щирий інтерес до всього корисного, морального, бажання берегти людську гідність. Діти переглянули презентацію “Роби добро”, відеопрезентацію” Звідки з’являється доброта”.

  • Другого дня тижня початкових класів третьокласники на уроці математики були мешканцями Лісової школи.
  • Дібрані вправи сприяють розвитку пізнавальної діяльності та формують компетентну особистість.
  • Дитина, оточена любов’ю — вчиться любити і дарувати любов.
  • Кілька разів відвідав наш край, зокрема, в 1958 та у 70-х роках.

Його твори „Отчий дім”, „Блискавка”, „Біла пляма”, „Листи з патрона”, „Коні воронії” – творчий спадок у літературі як рідної йому області, так і всієї України. У 2009 році у співавторстві з художником Василем Остапенком в обласній бібліотеці для дітей ім. Гайдара він презентував збірку віршів для дітей „Моє село”, видану до 70-річчя заснування Кіровоградської області. Юлія Федорівна Гладир народилася 16 листопада 1985 р. У 2008 році закінчила факультет філології та журналістики Кіровоградського державного педагогічного університету імені В. Нині навчається в аспірантурі педагогічного університету. Пише дисертацію на тему поезії шістдесятників.

Конспект уроку і презентація. Сашко Дерманський. “Казки Дракона Омелька. Про двох бездомних джинів та один нічийний глек”.

16.15 Відкриття виставки графічних робіт Остапа Кривдика «Ослапія». Остап Кривдик – політолог, журналіст. 16.00 Відкриття виставки Міжнародного конкурус дитячого пленерного малюнка “Золотий мольберт” (Україна, Львів) Конкурс проводиться 9-й раз. Представлення партнерів і учасників. Дитина, оточена чесністю — навчається бути справедливою. Сади (від сад – фруктові дерева) і сади (від садити – виконувати дію).

ігор січовик біографія для дітей презентація

Сьогодні,1 листопада, на Львівщині відбулися заходи з нагоди відзначення 102-ї річниці утворення Західноукраїнської Народної Республіки. Опісля вшанували пам’ять Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича та сучасних Героїв на полі почесних поховань № 76, а також провели чин панахиди. 14 жовтня в 4 класі була проведена виховна справа до Дня захисників і захисниць України. Діти подивились відеопрезентацію, була проведена вікторина “Козацькі символи”. Учні продовжили знайомитись із традиціями, звичаями українського козацтва, формувати почуття відповідальності за долю держави, готовність служити Батьківщині своєю працею. Під час виховної справи діти розширили і поглибили поняття про повагу до наших захисників та захисниць.

М. Познанська “Пролісок”, Г. Черінь “Українські квіти”

1 червня – День захисту дітей, свято, яке найбільше засвідчує, як наші діточки прагнуть миру. Родовідне дерево – це схематичне зображення родинних зв’язків. Рід – декілька поколінь, які походять від одного предка.

Нині людство переживає критичний і надзвичайно важливий період своєї історії – період небезпечного зростання впливу на природу. Природа піддається руйнуванню, знищується.. Чи багатьом з нас щастить бачити прозору річкову воду, чистий пісок, насолоджуватись тишею без реву моторів, дихати чистим повітрям без домішок бензину, мазуту, пестицидів?

Говорячи про Україну, як не згадати про яскравий символ нашого народу – вишиванку. Це намагався донести до своїх колег, всіх, хто працює з дітьми, В. Сухомлинський, про що свідчить його виступ в нашій бібліотеці в 1961 році. Білецького та імені Лесі Українки. Автор літературознавчих статей, прозових книжок для дітей, історичних романів https://poglyad.te.ua/biznes-poglyad/yak-shtuchnyj-intelekt-zminyuye-svit-pryamo-zaraz.html та повістей. Життя зажди перемагає, а письменникам відкрито майбутнє, тому не маємо сумнівів, що після всіх жахіть війни настане літо, і воно буде мирним. На зустрічі з юними читачами нашої бібліотеки 5 лютого 2019 року письменниця поділилася згадками про своє дитинство, навчання в школі, раннє захоплення малюванням та літературою.