Home » Розробка уроку «Відпочинок і дозвілля» з англійської мови у 8-му класі Урок OСВІТА UA

Розробка уроку «Відпочинок і дозвілля» з англійської мови у 8-му класі Урок OСВІТА UA

Аби описати її англійською мовою, є чимало варіантів. Час для пікніків з сім’єю та вечірок з найкращими друзями, а також сезону довгих днів, яскравого одягу, сонцезахисних окулярів, пляжів та морозива. Літо — найтепліша пора року і улюблений період для відпусток, канікул та відпочинку.

відпочивати по англійські

Матеріали з позначкою “Експерт”, “Позиція” відображають позицію авторів та героїв. Детальніше щодо реклами та правил цитування можна ознайомитись в правилах користування сайтом. Тим паче, що серпень є найпопулярнішим місяцем для відпусток. Вчимося правильно висловлюватися про відпочинок від роботи англійською мовою. Для початку можна увімкнути улюблений мультик дитини англійською мовою.

найкращих місць відпочинку для американців

У цьому випадку діти вивчають і граматику, і лексику, практикуються в читанні, письмі та, звичайно, говорінні. У таких таборах з англійською систематично проводяться мовні http://free-minigames.com/application/list/?onlayn-kazino-v-rozghdestvenskom-nastroenii—cifrovue-kalendari-nastupleniya-rozghdestva-nahodyat-blagosk.html дні. Подібний відпочинок підійде школярам від 6 до 10 років. У цей період діти не здатні ефективно розподіляти свій час, тому тут розклад і часові рамки не завадять.

  • Люди можуть відпочивати на пляжі, займатися серфінгом в океані, походити по доріжках острова або на байдарці через безліч боліт.
  • Згадайте, як під час літніх канікул ви самі нудьгували або навіть починали рахувати дні до 1 вересня.
  • Нерідко на роботу вихователів беруть носіїв англійської.
  • Зимову відпустку можна присвятити катанню на лижах , сноуборді , снігоходах або собачих упряжках .
  • Англійські ідіоми — це яскравий і виразний спосіб донести точну думку у спілкуванні.

Ці платформи пропонують інтерактивні дії, ігри та вправи, які роблять вивчення мови цікавим та веселим. Звісно, для ефективного навчання важливо правильно вказати поточний рівень англійської дитини. Виберіть музику, що подобається малечі, а також з текстом, який легко засвоїти. Спів і повторення пісень допомагають покращити вимову, ритм та інтонацію. Наприклад, дітям простіше вивчити англійський алфавіт саме таким чином.

It’s not what I’m looking for. / It’s not quite what I wanted. – Це не те, що я шукаю / Це не зовсім те, що я хотів

Вивчаючи стійкі вирази, пов’язані з часом, запам’ятовувати їх потрібно обов’язково з відповідними прийменники. Щоб розумітися у часі, спочатку важливо розібратися, як саме розподіляють час впродовж доби в англійській мові. Фраза допоможе знайти необхідну річ, підібрати те, в чому ви будете виглядати чудово. У минулому році ми каталися на лижах, а в цьому році ми хочемо поїхати кататись на снігоходах. Сонце, пляж, приємний морський бриз – все це можна знайти в курортному місті (a holiday village / a holiday resort). Влітку ми можемо зайнятися водними видами спорту, такими як кайтсерфінг , віндсерфінг , каякінг . I’m looking forward to exploring some national parks and going hiking — Я з нетерпінням чекаю на можливість дослідити деякі національні парки та піти в похід.

Мається на увазі той факт, що в липні зазвичай дуже спекотна погода. Влітку подорожі актуальні, як ніколи, тому ця ідіома ідеально вписується у спекотну пору року. Ідіома “to travel on a shoestring” означає подорожувати дуже дешево. Аби поєднати комфортне вивчення англійської мови та відпочинок, пропонуємо переглядати фільми та серіали в оригіналі.